GLAVNA JELA
RIBA I PLODOVI MORA
- punjeni file oslića
- punjeni file lista na žaru
- škampi na pariški
- morski pas na žaru
- morski pas u umaku od bijelog vina
- škampi sa zelenim njokima
- crni špageti sa škampima u crvenom umaku
- plodovi mora s njokima
- hobotnica ispod peke s krumpirom
- marinada od škarpine
- istarski brudet
- punjene lignje na istarski
- baranjski riblji paprikaš
- pijani šaran
- šaran na iločki
- file grdobine u vinu
- punjene lignje na žaru
- punjene lignje u umaku
- file brancina u umaku od šampanjca
- file lista s umakom od vrhnja
- hobotnica na pariški s umakom
- bakalar na bijelo
- brudet od grdobine i škarpine s palentom
- lignje na istarski
- pastrva s finim travama
- odrezak od lososa u umaku od limuna
- odrezak od lososa s umakom od vrhnja
MESO
- đurđevački pijani kotlet
- pureći odrezak sa suhim šljivama
- savijeni teleći but
- slavonski čobanac
- seljački složenac
- bečki gulaš
- zagrebački gulaš
- uštipci od mesa
- file Wellington
- Beef Stroganoff
- teleći medaljoni na lovački način
- medaljoni od svinjskog ili goveđeg mesa umaku od pršuta i kadulje
- pileći medaljoni u umaku od naranče
- teleći medaljoni u kopru
- pileći file u pjenici od gorgonzole
- svinjski file u zelenom papru
- domaća purica sa mlincima
- punjena teleća prsa
- kotleti na samoborski način
- pohana pureća prsa s povrćem
- španjolske ptice
- svinjski lungić u umaku od šampinjona
- pisanica Stubica
- odrezak Baruna Trenka
- pleter od lungića
- Turnedo Rossini
- biftek šefa kuhinje s crnim njokima i crvenim umakom
- pileći medaljoni u umaku od šafrana
- pileći medaljoni u umaku od vrhnja i vina
- grofovski odrezak
- dubrovačka maneštra
- sinjski arambašići
- nadjevena pureća prsa
- janjeći but na istarski
- motovunski odrezak s pršutom
- teleći žgvacet
- zec na istarski