Vrhunski catering za sve prigode

 PROJEKT HECTOR - EATING OUT OF HOME

S ponosom smo prihvatili poziv da se kao jedina catering tvrtka iz Hrvatske, pridružimo najeminentnijem društvu znanstvenika EU koji se bave prehranom i nutricionizmom, te kolegama iz Europske catering industrije.

Razmjena iskustava te upoznavanje sa trendovima u Europskoj catering industriji značajni su za daljnju modernizaciju naših poslovnih procesa.

Općenito o projektu

Suvremeni način života i sociodemografski razvoj uopće, karakterizira sve veća potreba za konzumacijom hrane izvan vlastitog doma.

No, takav način prehrane, u sve većem broju slučajeva dovodi do nutricionistički neuravnotežene prehrane, što dugoročno prerasta u nezdravi životni stil.

Unatoč činjenici da živimo u suvremenom informatičkom društvu, posljednja istraživanja provedena u nekim zemljema članicama Europske unije, pokazala su vrlo nizak nivo informiranosti građana o kvaliteti hrane koju konzumiraju izvan vlastitog doma, posebice u restoranima, kantinama na radnom mjestu i sl.

Cilj projekta HECTOR je uspostaviti platformu za buduću suradnju između znanstvenih instituta s jedne, te catering tvrtki sa druge strane, analizirajući dosadašnju praksu u catering sektoru Europe, te procijeniti trenutnu situaciju po pitanju kvalitete i kvantitete prehrane.

Više o projektu na....

 

hectorlogo.jpg

 

 


 

 

Pozivamo Vas u naš

Restoran

 

 logobrezacolor.jpg

  

u Svetoj Nedelji, na adresi dr. F. Tuđmana 93 (uz novi kružni tok na ulazu u grad Sveta Nedelja).
 
Zadovoljstvo nam je pozvati Vas u novouređeni Restoran Breza na glavnoj cesti prema Samoboru, u zelenu oazu udaljenu tek nekoliko minuta vožnje od gradske vreve.
 
U elegantnom ambijentu restorana uživajte u izboru gotovih jela, jela po narudžbi te izboru specijaliteta sa roštilja na drveni ugljen. U sklopu restorana Breza nalazi se dvorana u kojoj, osim klasičnih ručkova organiziramo i sve vrste svečanosti – svadbe, krstitke, rođendane, bankete, promocije, poslovne ruèkove i veèere, te ostale svečane prigode.
 
Također, restoran Breza nudi Vam svakodnevno veliki izbor gotovih jela, što je idealno rješenje za brzi ručak tijekom pauze na poslu ili jelo bez čekanja ukoliko ste u prolazu. Ugodan ambijent, ljubazno osoblje te ponuda jela po narudžbi i specijaliteti sa roštilja ono su po čemu ćete prepoznati restoran Breza.
 
Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do subote, od 07.00 do 22.00 sata, te prema dogovoru.
 
Za sve goste osiguran je i parkirni prostor ispred restorana.
 
Više o ponudi u restoranu Breza na www.restoran-breza.com