HLADNA PREDJELA
S MESOM
- domaća šunka u kruhu s ribanim hrenom
- dalmatinski pršut s dinjom
- roastbeef sa šparogama ili ananasom
- Slavonski kulen ili Slavonska plata
- hladna rolada Stefani
- govedi carpaccio sa parmezanom i rikulom
- kulen od veprovine
- tatarski biftek
- pašteta od gušćje jetre
- jaja u majonezi
SA SIROM
- plata domaćih sireva (Paški i Livanjski)
- plata s francuskim sirevima
- sir s vrhnjem
- Liptauer
- Grabancijaš
- dimljeni sir
- topljeni sir s orasima
S POVRĆEM
- povrće u aspiku
- carpaccio od tikvica, patlidžana s rajčicom
- prutići svježeg povrća sa raznim dipovima
S RIBOM
- svici od dimljenog lososa
- pašteta od bakalara i oslića
- carpaccio od grdobine
- jastog "Bellevue"
- coctail od račića s raznim umacima
- marinirani losos
- pašteta od tunjevine
- slane srdele ili inćuni
- dimljeni losos